• Vanaf half mei dit jaar mochten we na een flinke periode de wei weer in. Geweldig, om te zien hoe jong en oud dartelend die wei weer ingingen. Ondanks randvoorwaarden, met een grote glimlach en rode konen, het veld weer afkwamen en ondertussen ouders en organisatie hielpen dit binnen goede banen te leiden. Langzaamaan groeiden we weer naar een “next normal” en genoten we weer van onze club. Daarbij een groot compliment aan alle vrijwilligers, die wederom hun inzet en flexibiliteit tonen en de schouders eronder zetten! 

  De afgelopen periode zijn we na twee stappen vooruitgezet te hebben echter weer één terug moeten gaan. De jeugdteams onder 18 mogen nog trainen en onderlinge wedstrijden spelen, maar voor de rest is de club weer gesloten. De jeugdafdeling heeft direct geacteerd en een extra trainingsdag voor onze jeugdteams opgestart.  We blijven -uiteraard binnen de gestelde regels- voetballen! 

  Tijdens de vervroegde Algemene Ledenvergadering van 25 september hebben we laten zien hoe we met z’n allen een moeilijk seizoen kunnen overleven. Het zwarte scenario, waarbij een deel van het seizoen niet gevoetbald wordt en een belangrijk deel van de inkomsten achterblijft, lijkt bewaarheid te worden. Gelukkig hebben onze leden unaniem ingestemd met de voorgestelde wijzigingen met betrekking tot de contributie en de door te voeren bezuinigingsmaatregelen. We vinden het daarom ook belangrijk te melden dat de vereniging het financieel kan gaan redden, zelfs als we dit seizoen niet meer helemaal opengaan, maar daarvoor zijn we wel mede afhankelijk van jullie!

   

  Wij zijn S.V. Advendo!

   

  Essentieel voor de positie van S.V. Advendo blijft, dat we met z’n allen -vrijwilligers en leden achter onze vereniging blijven staan. 

  De steunmaatregelen van de overheid zijn tot nu toe totaal onvoldoende om bijvoorbeeld het grote gemis aan kantineomzet op te vangen en het is nog steeds onduidelijk wat we kunnen verwachten.  

   

  Zonder jullie steun en (contributie) bijdrage kan S.V. Advendo niet bestaan!

   

  Mocht je problemen hebben met de contributiebetaling, neem dan a.u.b. contact op met onze penningmeester via devonvandam@live.nl om samen een oplossing vinden.  

  Wij blijven uiteraard onze uiterste best doen om binnen de mogelijkheden en zonder de grenzen van onze veiligheid op te zoeken, voetballen mogelijk te maken en houden. Mocht je hiervoor ideeën hebben, dan zien we deze graag en kan je ze via je trainer/leider of via secretariaat@svadvendo.nl melden. 

  Hopelijk tot snel langs de velden! 

   

  Met sportieve groet, 

  het bestuur van S.V. Advendo