• Beste leden, ouders/verzorgers, vrienden en verder iedereen die onze vereniging een warm hart toedraagt.

  Wij wensen jullie allemaal een ontzettend goed, maar vooral gezond 2022 toe!

  Helaas wordt door de Corona niet alleen het voetbal beperkt, maar ook onze dagelijkse bezigheden. Kinderen konden niet naar school, er was een advies om thuis te werken, en er was geen of weinig bezoek mogelijk tijdens de feestdagen. 

  Ook ons jaarlijks “Oliebollentoernooi” en de daaraan gekoppelde nieuwjaarsreceptie konden helaas niet doorgaan. 

  Wij merken dat de sociale contacten lastig te onderhouden zijn. Dit neemt niet weg dat we een nieuw fris jaar zijn ingegaan. Een jaar waarin volop staat te gebeuren. De jeugdteams starten weer met trainen, de seniorenteams hebben de mogelijkheid om op zaterdag of zondag te trainen, en als het goed gaat, start ook de voetbalcompetitie weer eind januari. 

  Wij willen iedereen ook nog benadrukken dat onze vereniging op 4 mei 90 jaar bestaat en willen dit natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Een aftrap van ons jubileumjaar was natuurlijk al dat iedereen ging voetballen in onze mooie nieuwe tenues. Maar dat kan en mag natuurlijk niet alles zijn. Daarom zijn wij op zoek naar mensen die ons willen helpen het 90 jarig jubileum om te toveren tot een onvergetelijk feest.

  Iedereen die zich in wil zetten op welke manier dan ook is natuurlijk welkom. Helaas is ons budget ook mede door de verliezen tijdens de Coronacrisis wel beperkt. Daarom is het ook zeer belangrijk dat de contributiegelden voldaan worden. Weet u toevallig een sponsor die een bijdrage wil leveren aan ons jubileum en zo voor de kinderen en senioren het weekend van 7 en 8 mei tot een onvergetelijk weekend te realiseren houden wij ons natuurlijk zeer aanbevolen.  

  Wij hopen op een prachtig jaar met veel mooie momenten.

   

  Ger Bruggeman

  Namens het bestuur