• Vanaf seizoen 2021/2022 wordt het voor zestigplussers ook mogelijk om een balletje te trappen bij S.V. Advendo. Advendo gaat starten met een NAC OldStars team.
   
  Iedere woensdagochtend van 10:00 – 11:00 uur wordt er getraind op Walking Football. 
  Dit is een aangepaste vorm van voetbal waarbij rennen en fysiek contact niet zijn toegestaan. Daarnaast wordt er gespeeld op kleine veldjes met kleine doeltjes. Dit maakt Walking Football een zeer toegankelijke sport voor iedere leeftijd boven de 60 jaar. Natuurlijk is er naast de trainingen genoeg ruimte voor de welbekende ‘derde helft’. Na de training wordt er dan ook altijd nog even nagepraat en worden de alledaagse onderwerpen weer even besproken onder het genot van een bakje koffie.
   

  Naast de Walking Football-trainingen staan er ook verschillende sociale activiteiten op het programma. Het draait immers niet alleen om voetbal, zo beaamt ook Cor Bels (72). "Ik ontmoet nieuwe vrienden met wie ik hard kan lachen. Maar ook alles eromheen, zoals de wedstrijdbezoeken aan NAC, de toernooitjes en nog veel meer activiteiten zijn superleuk! Je merkt dat je weer echt onder de mensen bent in een gezellige voetbalcultuur."

  Contributie voor een heel seizoen (40 weken) NAC OldStars bedraagt €100,-. U krijgt hiervoor een wekelijks verzorgde training Walking Football, minimaal vier sociale activiteiten per jaar (wedstrijdbezoek aan NAC, voetgolfen, biljarttoernooien, lunchen enzovoort) en deelname aan verschillende OldStars-toernooien.

  Wilt u meer informatie ontvangen over wanneer de NAC OldStars officieel gaat beginnen bij Advendo. Of wilt u zich alvast aanmelden? Neem dan contact op met mschoneveld@nac.nl of bel naar +31 (0) 76 521 45 00

  We zoeken ook nog een enthousiaste trainer voor NAC Oldstars Advendo