• Advendo gaat aankomend seizoen een samenwerking aan met Fysiomore. Fysiomore is een fysiotherapie- en voedingspraktijk in de regio. Deze zijn gevestigd in de vestigingen van Arendse health club. Fysiomore heeft locaties in o.a. Breda, Oosterhout, Dongen, Tilburg, Waspik en Raamsdonksveer.

  Fysiomore zal met name op medisch gebied de gehele vereniging gaan ondersteunen. 

  • Medische keuringen per speler. 
  • Performance trainingen (1op 1 met fysiotherapeut). 
  • Sportvoedingsadviezen door sportdiëtiste
  • Behandelingen van geblesseerde spelers (binnen 48 uur)  
  • Voorlichting aan ouders/ trainers omtrent voetbalblessures en sportvoeding.

  Medische keuring spelers 

  Fysiomore zal alle (jeugd) leden persoonlijk gaan uitnodigen voor een medische keuring  in de maand juli.
  Spelers worden individueel getest en de gezondheid van de spelers wordt in kaart gebracht.  Er wordt een rapport gemaakt m.b.t. de kans op eventuele ontstaan van blessures. Deze keuring is gratis. 

  Individuele performance training.

  Op basis van de resultaten uit de medische keuring kan een persoonlijk, specifiek trainingsprogramma gemaakt worden voor de desbetreffende Spelers. 

  Dit specifieke, persoonlijke programma is gericht op preventie van blessures en/ of het verbeteren van de vaardigheden: stabiliteit, kracht, core stability en/ of lenigheid. Wekelijks heeft de speler een 1 op 1 een training met de (sport) fysiotherapeut.  Doel is om optimaal fit te zijn voor aankomend (nieuwe) voetbalseizoen. 

  Vergoeding medische keuring en/ of persoonlijke trainingstraject/ groepstraining. 

  De medische testen en het individuele trainingstrajecten van de jeugdspelers worden volledig vergoed. Van de spelers van de senioren is dit afhankelijk van de (aanvullende) zorgverzekering. Er worden alleen eenmalig 15 euro administratie kosten gerekend wanneer een speler gebruik gaat maken van de 1 op 1 performance trainingen en/ of groepstrainingen.  De speler ontvangt een ‘’tgs sleutel’’ om zijn presentie en trainingsresultaten te kunnen monitoren. 

  Informatieavonden 

  Fysiomore zal o.a. informatieavonden gaan organiseren in samenwerking Advendo
  Thema’s als  blessurepreventie en (sport)voeding komen aan bod.